Grilovačka

V pátek 25. 6. proběhla v Němčicích nad Hanou grilovačka. Akce začala v kostele mší svatou a potom jsme se přesunuli na farní zahradu. Počasí nám přálo a i když mělo pršet, tak nespadla ani kapka. Sedli jsme si ke stolům ve stodole, povídali si, jedli a pili a užívali si společně strávený čas. Venku před stodolou se hrál ping pong. Laďa měl na starosti grilování a Kačka s Terkou zajišťovaly ostatní občerstvení.

Až jsme se občerstvili a popovídali si, tak následoval Stodolní kvíz, který otestoval naše znalosti nejen z oblasti farmaření, ale také například z filmů, nebo jak dobře známe naše animátory. Dobře jsme se u toho pobavili. Vítězný tým vyhrál čokoládu a vajíčka.

Kolem desáté hodiny přišlo překvapení. Jelikož Tom končí ve funkci zástupce mládeže, tak k této speciální příležitosti připravil na závěr ohňostroj. Byla to krásná podívaná. Potom nám otec Strogan dal závěrečné požehnání a začali jsme se pomalu rozcházet. Někteří jsme ještě zůstali a zpívali jsme s kytarou nebo si povídali.

Celá akce se moc povedla a už se těším až se zase někde potkáme.

Hanča Burgetová, účastnice akce